Support

AntiVirus

Programma update

Kijk eerst goed of je AVG of Avast Antivirus gebruikt!

AVG:
Van AVG Antivirus is de 2015 versie hier te downloaden. (Scroll voor Avast informatie naar beneden).

De 2015 uitvoering van AVG is er ook weer in een gratis uitvoering (free version).
Download deze en volg de stappen. (Let op dat je de goede versie neemt (XP en Vista zijn meestal 32-Bits, Windows 7 en 8 meestal 64-Bits).
Lukt het niet om AVG normaal bij te werken, gebruik dan eerst AVG Remover dat hier te downloaden is om de huidige AVG te verwijderen voordat je de nieuwe versie installeert.

Avast:
Voor diegene die Avast gebruiken. Avast 2015 Free is hier te downloaden.

Let op dat je ook daadwerkelijk het bestand avast_free_antivirus_setup download en installeert. Er kan op de achtergrond een CNET pagina geopend worden waar naar een hoop andere "troep" gelinkt wordt!!!!!

Het is tevens aan te raden om tijdens de installatie de vinkjes weg te halen als er gevraagd word om andere software te installeren (Tenzij je dat wilt natuurlijk).

Avast moet wel geregistreerd worden. Vergeet dit niet! Volg hiervoor de stappen die het programma aangeeft en let erop dat je kiest voor de gratis (free) uitvoering. (Tenzij je de betaalde versie nodig hebt).

Registreren  kun u ook hier doen en ook gebruikers die Avast  opnieuw moeten registreren kunnen dat eventueel via deze pagina gratis doen. Vergeet dan niet om de code die je via e-mail krijgt in Avast in te voeren).

Voordat u AVG of Avast! installeert dient u een anwezige andere virusscanner te verwijderen via (Configuratiescherm) Software (of programma's en onderdelen indien u Windows Vista, Windows 7 of Windows 8 gebruikt).

Algemene voorwaarden

Vision_ICT, vision ict computers betaalbaar goedkoop beste audio systemen webdesign css service waanzinnig eltax marantz speakers centerspeakers frontspeakers rearspeakers subwoofers design uw eigen site vision_ict uw eigen site online hulp bij uw site
waar moet ik beginnen met mijn site
audiofreaks freaks software freeware download service hulp op afstand media centers gamers odiliapeel odiliapeel aanbiedingen turtle beach realtime real-time encoding 5.1 audio dolby digital, avg spybot kwaliteit super waanzinnig audio handige links brabant uden gemert boekel odiliapeel erp volkel uden zeeland eindhoven nijmegen cuijk wijchen den bosch 's hertogenbosch oss oss graven mariaheide nistelrode rksv kai sieraden site voorbeelden best gemert veghel rosmalen herpen ravenstein videokaarten logitech nvidia media center goedkoop bach mozart thermal take lg monitoren lcd monitoren toetsenborden toetsenbord online grisoft avg spybot search and destroy ad-aware intel dual core asus ddr2 1024gb 2048gb sata hardware software backup